top of page

Bizonyíték van arra, hogy az emberi test a tudat kivetüléseEbben a cikkben fényt derítünk arra, hogyan lehet a tested a tudatod holografikus kivetülése, és hogy miképp vagy hatással erre a hologramra, és hogyan rendelkezel teljes befolyással a tested fizikai egészségére. Külön megvizsgáljuk az elv mögötti pontos mechanizmust, és ne aggódj, tudományos bizonyítékokkal is szolgálni fogunk, ami megengedi a racionális elmédnek, hogy megnyugodjon. De először is, hogyan lehetséges ez?

Az emberi gondolatok meghatározzák a valóságot

A kvantumfizika egyik fő elve, hogy a gondolataink határozzák meg a valóságot. Az 1900-as évek elején minden kétséget kizáróan bizonyították ezt az úgynevezett kettős rés kísérlettel. Azt találták, hogy az energia (részecskék) viselkedését meghatározó tényező kvantum szinten, a megfigyelő tudatossága.

Például az elektronok azonos feltételek mellett néha részecskeként, majd máskor hullámként viselkednek (alaktalan energia), mivel ez teljesen attól függ, amit a megfigyelő vár, hogy mi fog történni. Bármi, amit hiszünk, hogy megtörténik a megfigyelés során, a kvantum mező azt teszi.


A kvantum világ ránk vár, hogy eldöntsök, hogy tudja, hogyan kell viselkednie. Ezért van az, hogy a kvantum fizikusok olyan nehezen képesek kezelni, magyarázni és meghatározni a kvantum világot. Mi valójában minden értelemben a teremtés mesterei vagyunk, mert mi döntjük el, hogy mi öltsön formát a minden lehetőséget magában hordozó mezőből.

A helyzet az, hogy a valóság kvantum szintje nem egy helyi és jelentéktelen aspektusa a teremtésnek. Ez mind körülöttünk van, és ez a teremtés legalapvetőbb szintje, eltekintve magától az egyesített mezőtől. Az emberi energiamező kölcsönhatásban van, és befolyásolja a körülöttünk lévő kvantummezőt minden időben, és a hitünk és szándékunk energiája beleivódik a saját energiamezőnkbe, mert ezeket a gondolataink és érzelmeink energiája határozza meg.

Így a gondolataink, érzelmeink, hiedelmeink és szándékaink fúziója, amit az egyszerűség kedvéért nevezzünk emberi energiamezőnek, örökösen tájékoztatja a bennünk és körülöttünk lévő kvantum valóságot a létezés minden pillanatában.

És mivel a valóság a létezés ki-be vibrálása (elméletileg Planck-időben– 10-44 másodperc – ahogy azt William Brown, a The Resonance Projectbiofizikusa kifejtette) minden alkalommal , amikor a valóság a forma és a mező tiszta energia állapota között oszcillál, a tudatunk, amely állandó, és nem vibrál ki-be a létezésben, informálja a mezőt, mit jelenítsen meg újra, amikor megteszi visszafele az átmenetet a formába kvantum szinten.

Ezért minden alkalommal, amikor a formátlanba oszcillál, teljes ellenőrzéssel és felelősséggel rendelkezünk, hogy mit választunk a figyelmünkkel, hogy mi nyilvánuljon meg a következő pillanatban a mezőből, és ez az erő és képesség teljes mértékben arra támaszkodik, amit hiszünk, és ahogyan érzünk.

Ennek egy drámai példája Vittorio Michelli esete. 1962-ben felvették a veronai katonai kórházba Olaszországban, egy nagy daganattal a bal csípőjén. Az orvosok tudták, hogy nem tudnak segíteni neki, így az esetét reménytelennek ítélték, és hazaküldték kezelés nélkül, és 10 hónap múlva a bal csípőcsontja teljesen szétesett. Végső megoldáskéntLourdes-ba, Franciaországba utazott, és megfürdött az ottani forrásban (amely egy Keresztény szent hely, ahol híres csodák történtek).

Azonnal elkezdte jobban érezni magát, visszanyerte az étvágyát, és párszor még megfürdött a forrásban, mielőtt elment. Pár hónap otthon tartózkodás után annyira jól érezte magát, hoy sürgette az orvosokat, hogy röntgenezzék meg újra, és akkor megdöbbenve tapasztalták, hogy a daganat összezsugorodott. Az elkövetkező néhány hónap során szoros figyelemmel kísérték az állapotát, és a röntgen folyamatosan kimutatta, hogy a daganat mérete egyre csökken, míg teljesen el nem tűnt. Amikor a tumor eltűnt, a csípőcsontja elkezdett regenerálódni.

Két hónap múlva már járni tudott újra, és pár év alatt a csípőcsontja teljes mértékben helyreállt. A Vatikán Orvosi Bizottsága hivatalos jelentése szerint:

“A csípőcsont és üreg bámulatosan visszanőtt. Az 1964-ben, 1965-ben, 1968-ban és 1969-ben készített röntgenfelvételek határozottan és kétségkívül megerősítik egy olyan előre nem látható és megrázó csont visszanövés megtörténtét, amire nem volt még példa az egészségügyi világ krónikáiban.” – Michael Talbot – Holografikus univerzum


Normális esetben ez csodának tekinthető, és valóban az. De ez valójában az emberi szándék és hit csodájának tekinthető, ami megjelenik. Sőt, ez a hatalmas bizonyíték azt sugallja, hogy van egy energetikai struktúra, amely a mi “anyagi testünkkel” van összehangolva, mert ez az egyetlen logikus magyarázat arra, hogy Vittorio Michelli csípőcsontja pontosan tudta, milyen formában kell visszanőnie, hacsak nem volt valamiféle energetikai terv, amely utasítást tartalmazott a növekedésre, ahogy azt a Vatikán Orvosi Bizottsága egyértelműen megállapította, “nem volt rá példa a világ egészségügyi krónikáiban”.

Az orvostudományban talán ismeretlen volt, de ugyanez mondható el a fizikáról is. Atomi szinten az atomok molekulákat alkotnak, amelyeknek különleges geometriai struktúrájuk van, mintha volna egy energetikai terv, amelyhez ragaszkodnának, amely azt diktálja, hogy együtt tartsák fenn a formákat.

Ha a testünk a tudatunk egy kivetülése, akkor a tudatosságunk létrehozhat egy energetikai tervet, amelyhez az atomok és molekulák illeszkednek, létrehozva a testünket. Sokatmondó bizonyítékok vannak arra, hogy létezik ez az energetikai terv (vagy emberi energiamező) az újabb DNS kutatások között, melyek bizonyítják, hogy közvetíti, fogadja és olvassa az energiát közvetlenül a mezőből.

Michelli esete tökéletes példája azon emberi képességünknek, hogy újra tudjuk szervezni ezt a vákuum struktúrát a saját energiánkkal és szándékunkkal, és ezért nyilvánvaló, hogy amire vágyunk, közvetlenül csodálatos eredményekkel jár. Az a tény, hogy elkezdte magát jobban érezni, és elkezdett abban hinni, hogy meggyógyul, a kulcs a gyógyulásában.

Vannak persze olyanok is, akik ragaszkodnak ahhoz az elképzeléshez, hogy Isten gyógyította meg ezt az embert, és akár egyet is érthetnénk. De Te és én valószínűleg nem értünk egyet ennek az Istennek a természetét illetően. Mert én azt állítom, hogy Te vagy Isten, ahogy mi mindannyian, mivel az az energia, amit Istennek hívunk, a teremtés mögötti végtelen tudatosság energiája, így amikor hozzáférünk ehhez a tiszta tudathoz, vagyis gondolkodás nélküli meditáción keresztül, akkor megnyitjuk magunkat a saját végtelen tudatosságunkhoz, mert elválaszthatatlanok vagyunk ettől a végtelen kreatív tudatosságtól. Mi vagyunk, és bennünk van.


A test, mint a tudat kivetülése

A valóság formába történő ki-be vibrálásának megértése elengedhetetlen. Ez alapvető fontosságú, hogy megértsük, hogy képesek vagyunk gyógyítani, mert ha az idő felében formátlanok vagyunk, akkor (1) kik is vagyunk valójában, mert akkor nyilvánvaló, hogy a testünk és az anyagi világ is egy illúzió, és (2), mi az a terv, amely irányítja testünk átrendeződését minden egyes alkalommal, amikor a szó szoros értelmében újra materializálódik?

A válasz mindkét esetben a tudat lenne. Testünk a tudatunk holografikus kivetítése, és ez az alapja az önamgunkról bennünk élő hitnek. Ha meg tudjuk változtatni a hitünket magunkról, így meg tudjuk változtatni az energiát, amely meghatározza az emberi energiamezőt, akkor meg tudjuk változtatni az energetikai tervet, amelyhez a testünk igazodik, mivel újra materializálódik új formában 10-44 másodpercenként.

(Tudatunk pontos struktúrája és dinamikája, amely a végtelen Isten-tudat fraktáljává és holografikus kifejeződésévé tesz bennünket, megtalálható Nassim Haramein Holofraktografikus Univerzum elméletében, és munkájában, az “Átkelés az eseményhorizonton”-ban (Nassim Haramein – Crossing the Event Horizon).

Az “Összefüggő Univerzum” elmélete új potenciális energiaforrást tár fel:http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/05/az-osszefuggo-univerzum-elmelete-uj.html#.VB8OohK0OQM

Minden évben a testünk atomjainak 98 százaléka kicserélődik “új” atomokra. Vagyis folyamatosan haldoklunk, és születünk újjá, és szó szerint átalakulunk atomi és molekuláris szinten. Három naponta új gyomor nyálkahártyánk van, minden hónapban új bőrünk, és három havonta teljesen új csontvázunk, és minden évben szinte teljesen új testünk.

Deepak Chopra ezt szépen leírta, mondván, hogy az atomok “olyanok, mint a költöző madarak.” Nem állandóak, teljesen függetlenek, és sodródnak a térben és az időben, és csakis szervezett struktúrák, mint a testünk, ami nem más, mint egy energiamező, amely rendezi őket, mint ahogy a mágneses mező a fém reszeléket, csak kissé bonyolultabb módon.

A tested tehát nem az igazi éned. Az csupán egy kivetülése annak, amit magadról hiszel. Ha képes volnál felismerni, hogy egy tiszta tudat vagy, és aki valójában vagy, egy végtelen kreatív tudatosság, amely megteremti a valóságot, és együttműködve hozza létre önmagad valóságának más aspektusait (mert minden lény a végtelen univerzális tudatosság egy kifejeződése, amit Istennek nevezünk), akkor teljesen irányításod alatt tarthatnád a testedet, egészségedet és az életedet.

forrás: ujvilagtudat.blogspot.hu

Legfrissebb bejegyzések
Archívum
Cimke felhő
Még nincsenek címkék.
bottom of page